Kontakta oss

Kontakta oss

Tveka in på att att kontakta oss om du har några frågor om vår tjänst, om innehållet på vår hemsida eller om våra granskade städföretag.


Du når oss genom att ringa, skicka e-post eller använda vår livechatt här på hemsida för att få svar direkt. Våra öppettider är:

  • Måndag-fredag 08.00-17:00.


Har du ett städföretag och önskar finnas med på Städexperter? 

Vad roligt! Vi är noga med företag som får finnas med på Städexperter, och ser till att de uppfyller våra krav. På samma sätt är vi noga med att du som anslutet företag ska få in seriösa förfrågningar och ha möjlighet att lämna offert. Klicka här för att läsa mer om hur våra samarbeten fungerar.

Smartproduktion

Vi som driver Städexperter heter Smartproduktion och vi har länge arbetar med företag i städbranschen för att förbättra deras digitala närvaro. Genom sökoptimerade landningssidor med hög konvertering hjälper vi städföretagen attrahera fler potentiella kunder och bygga ett starkare varumärke.


Välkommen att kontakta vår affärsutvecklare Jenny Frejvall på jenny.frejvall@smartproduktion.se eller ring oss på 070 - 681 52 22.


Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!

Vi är stolta över alla våra fina recensioner

H
Utmärkt service och snabb återkoppling. Trevligt och proffsigt bemötande samt betydelsefull uppföljning. Rekommenderas !!!
Henrik Porswald, Stockholm
E
Vi värderar vår städhjälp hemma oerhört högt. Stort tack för smidig hjälp!
Eva
K
Vi har anlitat Nams städservice AB för flyttstädning genom Städexperter! Det har gått jättebra, verkligen suverän flyttstädning. Perfekt bemötande av Städexperter, både snabb och smidig service! Kan varmt rekommendera att använda deras tjänst!
Kjell Gunnarsson, Borlänge