Vi söker fler duktiga städföretag att samarbeta med – ansök här!

Genom att samarbeta med oss på Städexperter kan ditt städföretag erhålla offertförfrågningar från privatpersoner, företag och BRF på din lokala marknad. På så vis ökar du möjligheten att få fler uppdrag på din ort vilket kan bidra till ditt företags tillväxt och en ökad omsättning.

Städexperter är en hemsida där privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar får hjälp med att hitta ett pålitligt städföretag på sin ort då de är i behov av professionell städhjälp. Att finna seriösa och kompetenta städföretag kan vara en komplicerad process som tar tid. Genom vår tjänst städexperter.se vill vi göra det enklare både för beställare och för lokala företag att hitta varandra.

Då vår tjänst är rikstäckande söker vi nu fler duktiga städföretag över hela Sverige. Som registrerat städföretag hos Städexperter får ditt företag möjligheten att lämna offerter till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar på er lokala marknad.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Så här fungerar vår tjänst

Städexperter drivs av webbyrån Smartproduktion. Tjänsten vänder sig till företag, privatpersoner och bostadsrättsförening som är i behov av kvalificerad städhjälp. Hos oss kan de beställa och få upp till fem stycken offerter från städföretag på sin ort genom att fylla i ett enkelt formulär på sidan, kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Till skillnad från övriga offertsajter är städexperter nischad mot just städbranschen. Vi tror på att fokusera på en sak och göra den riktigt bra


När det kommer in en offertförfrågan till Städexperter skickar vi ut en förfrågan till våra registrerade städföretag på orten om de vill lämna en offert. De företag som vill lämna offert tar sedan över kontakten själva med kunden genom att svara kunden, skicka ut en offert eller genom att utföra ett hembesök för diskussion med kund.

 

Vinsterna för ditt städföretag

Genom att samarbeta med oss på Städexperter får du möjlighet att komma i kontakt med och lämna offerter till kunder på din lokala marknad som du kanske vanligtvis inte når ut till. 

Istället för att ni själva söker nya uppdrag kommer uppdragsförfrågningar istället att komma till er. 


Vid ett väl utfört arbete kan ni också räkna med att kunderna kommer att återkomma då det finns behov av nya städtjänster. Genom Städexperter har ni möjligheten att över tid öka er omsättning, få fler kundrelationer och etablera er på den lokala marknaden. 

Vår offerttjänst passar lika bra för nystartade företag som städföretag som vill växa.

 

Vad vi kräver av städföretagen

Hela grundidén med vår tjänst är att de som är i behov av städtjänster ska slippa att själva söka upp, kontrollera och begära in offerter, vilket är både tidskrävande och krångligt. Istället kan vi erbjuda offerter från seriösa och kompetenta städföretag på orten bara genom att de fyller i ett formulär, utan några kostnader eller förpliktelser. 

Vi är noga med företag som får finnas med på städexperter, och ser till att de uppfyller våra krav. På samma sätt är vi noga med att du som anslutet företag ska få in seriösa förfrågningar och ha möjlighet att lämna offert.


De företag vi samarbetar med behöver alltså uppfylla en del krav så kunden kan känna sig trygg med de företag som lämnar offert och istället kan fokusera på att välja den bästa offerten. Nedan är sammanfattat vad vi granskar att städföretagen har:

  • Innehar F-skattesedel
  • Nödvändiga försäkringar
  • Utbildad och kvalificerad personal
  • Erbjuder kostnadsfria offerter
  • Utför arbetet enligt branschregler
  • Goda referenser och omdömmen
  • God ekonomi 


Har du ett städföretag och önskar finnas med på Städexperter? 

Vad roligt! Kontakta vår affärsutvecklare Jenny Frejvall på jenny.frejvall@smartproduktion.se eller ring oss på 070 - 681 52 22, så berättar vi mer! 


Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!