Om Städexperter

Om Städexperter

Vi ser till att du får pålitliga offerter från seriösa städföretag

Vi på städexperter har länge arbetat med företag i städbranschen och vet hur viktigt det är med seriösa och trygga bolag. Inte minst när det gäller ditt hem eller kontor. 

När du använder vår tjänst kan du räkna med att företagen som kontaktar dig har hög kundnöjdhet, gedigen kunskap och god ekonomi.


Genom att fylla i vårt formulär kopplar vi ihop dig med upp till 5 granskade städföretag. De kontaktar sedan dig direkt och du kan enkelt jämföra deras kostnadsfria offerter. På så vis spar du både tid och pengar. 


Har du ett städföretag och vill sammarbeta med Städexperter? 

Vad roligt! Vi är noga med vilka företag som får finnas med på Städexperter, och ser till att de uppfyller våra höga krav. På samma sätt är vi noga med att du som anslutet företag ska få in seriösa förfrågningar och ha möjlighet att lämna offert. Här kan du läsa mer om förmånerna av att vara ett anslutet företag på Städexperter. 

Smartproduktion

Vi som driver Städexperter heter Smartproduktion och vi har länge arbetar med företag i städ- och byggbranschen för att förbättra deras digitala närvaro. Genom sökoptimerade landningssidor med hög konvertering hjälper vi städföretagen attrahera fler potentiella kunder och bygga ett starkare varumärke.

Smartproduktions tjänster

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!

Få kostnadsfria offerter