Jämför offerter till din städning i Avesta

Att få hjälp med städning i Avesta behöver inte kosta mycket pengar eftersom du har möjlighet att använda RUT-avdrag som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaderna. Dock bör du alltid jämföra offerter från flera städföretag för att finna det företag som kan erbjuda dig bäst pris för din städning.

Idag är det många privatpersoner som har sett fördelarna med att ha hemstädning så att de alltid har ett rent hem som ger ökad trivsel för de boende i bostaden.

Att anlita en städfirma för att få städning i Avesta är inte speciellt komplicerat. Idag finns det många städföretag som erbjuder privatpersoner städtjänster som hemstädning, storstädning eller flyttstädning i Avesta. Dock gäller det att hitta en seriös städfirma som har kvalificerad personal och som lämnar garantier på sitt arbete så att du kan känna dig trygg med de städtjänster du beställer. Enklast är att göra en offertförfrågan hos en offerttjänst där företagen som lämnar offerter är kvalitetsgranskade, som här på Städexperter.

 

Vad ingår i en hemstädning i Avesta?

Alla städbolag har sina egna städprogram som generellt är mycket lika varandra. Du kan dock själv bestämma vad som ska ingå i en hemstädning så att din städning i Avesta blir skräddarsydd för din bostad. Du kan också bestämma hur ofta du vill få städningen utförd, en gång per vecka, varannan vecka, en gång per månad eller exakt så ofta som du själv önskar. 

Efter att städbolaget har varit hemma hos dig och utfört en grundlig städning av din bostad är det sedan enkelt att själv utföra enklare städning mellan städtillfällena. Det gör att du alltid har ett rent hem.


Nedan är exempel på vad som vanligtvis brukar ingå i en hemstädning.

Städning av sovrum, hall och vardagsrum

I dessa rum kommer städarna att:

 • Tömma papperskorgar 
 • Torka av alla fria ytor, möbler, hyllor, elektronik, tavelramar, armatur, strömbrytare, element, fönsterbrädor och karmar. 
 • Golvet och mattor dammsugs och därefter fukttorkas golven.

 

Städning i badrum

 • I badrum så får du alla väggar avtorkade.
 • Vitvaror som handfat, kranar, badkar och toaletten rengörs.
 • Avtorkning sker av strömbrytare, karmar, armatur.
 • Speglar putsas och eventuell fönsterväggar i en duschkabin. 
 • Golvet fukttorkas och avloppsbrunnen rengörs.

 

Städning i kök

 • I köket torkas köksmöbler av.
 • Dörrkarmar, fönsterkarmar, element, socklar, dörrar, golvet dammsugs och fukttorkas. 
 • Kakel ovanför diskbänken torkas av och utrymmet under diskbänken rengörs. 
 • Diskbänk, spis, skåp, lådor, mikrovågsugn, kyl och frys avtorkas utvändigt.
 • Kranar putsas.

Önskar du även hantering av disk är det något som ofta går att lägga till. 


Andra vanliga städtjänster i Avesta

Utöver hemstädning är det även vanligt förekommande att beställa flyttstädning i Avesta. Att anlita ett städföretag som sköter flyttstädningen gör att du istället kan fokusera på att packa ihop, transportera och packa upp ditt bohag i det nya hemmet. Många städfirmor erbjuder även en garanti, så att du kan känna dig trygg med att din flyttstädning i Avesta blir godkänd.

Andra tjänster som städfirmor i Avesta kan hjälpa till med är bland annat kontorsstäd, byggstädning samt dödsbotömning

Begär in offerter hos städexperter

Städexperter tillhandahåller en offerttjänst där du kan beställa och få upp till fem offerter från granskade städbolag på din ort då du vill ha hjälp med städning i Avesta.

Tack vare att vi redan har kontrollerat de företag som är registrerade hos oss kan du vara trygg med att de offerter du får är från seriösa städbolag. Det gör att du slipper det tidskrävande arbetet att söka upp och kontrollera företagen själv. Istället kan du fokusera på att jämföra offerter så att du finner det företag som kan erbjuda dig den bästa lösningen för din hemstädning. Om du vill veta mer om vår tjänst och hur den fungerar kan du klicka här. 

 

Om Avesta

Avesta är en stad som ligger belägen intill den vackra Dalälven och som har cirka 23 000 invånare i kommunen. Främst är staden känd för sin tillverkning inom järn och stål industrin men hade tidigare även en omfattande kopparindustri staden. Avesta har varit befolkat sedan medeltiden och under 1600-talet förlade man myntverkets tillverkning av kopparmynt till staden. Avesta har flera intressanta sevärdheter och skulpturer i staden men också vackra naturområden utanför staden. 

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!