Jämför offerter till din städning i Ludvika

När du vill beställa storstädning eller någon annan typ av städning i Ludvika är det viktigt att du anlitar ett bra städföretag som har kvalificerad personal som är vana att arbete hemma hos privatpersoner. Hos oss kan du kostnadsfritt beställa upp till fem offerter från kvalitetsgranskade städbolag på din ort.

Är du i behov av en storstädning av din bostad inför en högtid eller efter att din lägenhet stått oanvänd under en tid kan du anlita en städfirma som kan hjälpa dig med städning i Ludvika. En storstädning innebär att du får hela din bostad grundligt städad så att den blir skinande ren och luktar gott. Att anlita en städfirma för att utföra en storstädning i Ludvika behöver inte bli speciellt dyrt. Ofta kan du få ett fast pris för städningen samtidigt som du kan använda RUT-avdrag som medger att du kan göra ett skatteavdrag på 50 % av städfirmans arbetskostnader.

 

Vad ingår i en storstädning i Ludvika

När du anlitar en städfirma för en storstädning kommer de att genomföra en städning från golv till tak så att din bostad blir grundligt rengjord. Inför en storstädning kan du förbereda din bostad genom att bland annat öppna upp fronten på badkaret, dra ut vitvaror från väggen och dela på ugnsfönstren så att du även får städat på dessa platser. Du bör också plocka bort så mycket saker som möjligt så att du får fria ytor så städpersonalen kommer åt att städa. Nedan följer en specifikation över vad som normalt ingår i en storstädning i Ludvika.

 

Storstädning av alla rum i bostaden

I alla rum får du alla fria ytor avtorkade som väggar, dörrar, fönsterbrädor, element, socklar, karmar, strömbrytare, armatur, tavlor, hyllor, elektronik och möbler. Golven, mattor och tygmöbler dammsugs och slutligen så fukttorkas golven. Eventuella speglar och fönster i innerdörrar putsas.

 

Storstädning av kök

Utöver ovanstående så rengörs diskbänk, kakel, skåp, lådor, mikrovågsugn och vitvaror utvändigt. Utrymmet under diskbänken rengörs och sopor töms. Kranar putsas och slutligen rengörs spisfläkten.

 

Storstädning av badrum och toaletter

I badrum så rengörs alla vitvaror som toalett, duschkabin, badkar, under badkar om fronten är öppen samt toaletten. Kranar och speglar putsas och likaså om det finns fönsterväggar i duschkabinen. Golven torkas av och avloppsbrunnen rengörs.

 

Beställ offerter hos Städexperter

Om du behöver hjälp med en storstädning eller vill beställa hemstädning i Ludvika kan du göra en kostnadsfri offertförfrågan i vår offerttjänst på städexperter.se. Vi på Städexperter samarbetar med städföretag över hela Sverige. Alla företag som finns registrerade i vår tjänst har genomgått rigorösa kontroller så att de uppfyller de krav som kan ställas på ett städföretag. Det innebär att när du beställer och får upp till fem stycken offerter från kontrollerade företag genom vår tjänst kan du vara trygg med att det är seriösa företag med kvalificerad personal du anlitar.

 

Om Ludvika

Ludvika ligger i Södra Dalarna och är Dalarnas tredje största stad, efter Borlänge och Falun. I kommunen bor det cirka 16 000 invånare. Precis som i många andra städer i Dalarna så var även stål och järn en viktig industri i Ludvika. Under början på 1900-talet upphörde järnindustrin och istället startades flera tunga elektriska industrier i Ludvika. Ludvika har många sevärdheter i form av byggnader, gårdar men även vackra naturområden. 

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!