Jämför offerter från granskade städbolag på Städexperter.se

Att hitta en pålitligt städfirma som har utbildad personal på sin ort är inte alltid så enkelt med tanke på den mängd städfirmor som finns idag. Genom vår offerttjänst kan du erhålla offerter gratis från kvalitetsgranskade städbolag som har yrkeskunnig personal.

Behöver du hjälp med städning hemma eller på kontoret kan du anlita en städfirma som utför städningen utifrån ett städprogram, som du har möjlighet att skräddarsy utifrån dina behov. Att anlita professionell städhjälp gör att du skapar en större trivsel hemma eller på kontoret samtidigt som du frigör tid som du kan göra något mer värdefullt med. Som privatperson behöver det inte bli speciellt kostsamt att anlita städhjälp hemma då du har möjlighet att göra ett RUT-avdrag på 50 % av städfirmans arbetskostnader. När du ska anlita en städfirma behöver du veta att städfirman uppfyller de krav som ska ställas på en städfirma. Om du använder vår offerttjänst på städexperter.se vet du att företagen som lämnar offerter är kvalitetsgranskade.

 

Hitta seriösa städfirmor

Att söka upp städbolag lokalt som kan utföra ditt städuppdrag och sedan kontrollera dessa innan du begär in offert kan vara ett tidskrävande arbete som också kan vara komplicerat. Istället kan du spara tid och energi genom att begära in offerter från upp till fem granskade städbolag på din ort hos oss på städexperter.se, utan någon kostnad eller förpliktelser. Efter att du har angivit dina kontaktuppgifter och specificerat ditt städbehov i vårt formulär får du oftast svar redan inom några timmar upp till ett dygn. Vissa städfirmor erbjuder också möjligheten att få en provstädning utförd till ett reducerat pris. Då har du möjlighet att se resultatet av deras städning innan du accepterar deras offert.

 

Jämför offerter för bästa pris

När du har erhållit upp till fem offerter genom vår tjänst på städexperter.se har du möjlighet att kunna jämföra dessa med varandra. Eftersom de företag som lämnar offert vet att flera andra städbolag också kommer att skicka sina offerter kommer företagen göra sitt yttersta för att kunna erbjuda dig en förmånlig städoffert. Det vill säga, genom städexperter.se konkurrensutsätts städbolag för att undvika  oskäliga priser eller oskäliga villkor. 

Offerter innehåller information om det arbete som ska utföras, betalningsvillkor, leveranstider, garantier och pris för arbetet. När du jämför offerter kommer det att vara enkelt att kunna hitta det städbolag som kan erbjuda dig de bästa villkoren och det bästa priset.

 

Kvalitetsgranskade städbolag

Vi på städexperter.se samarbetar med ett flertal städfirmor runt om i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda städoffert på ett flertal orter i hela landet. Vi utökar kontinuerligt med nya städföretag då vår målsättning är att vår offerttjänst ska vara rikstäckande. De städföretag som finns registrerade i vår tjänst och som lämnar offerter är kvalitetsgranskade av oss. Det betyder att vi har kontrollerat företagen så att de uppfyller de krav som man ska ställa på ett städbolag. Bland annat kontrollerar vi att företaget har utbildad personal som utför arbetet enligt gällande branschregler. Vi kontrollerar att företagen innehar F-skattebevis och har en ordnad ekonomi så att de bör klara av att leva upp till sina garantiåtaganden. Det betyder att du slipper detta tidskrävande arbete för varje offert som du vill begära in då vi redan har utfört detta arbete åt dig. Istället kan du lägga din tid på att jämföra offerter för att finna den bästa lösningen för dina städbehov.

 

Anlita städbolag för företagsstädning

Många företag har sett ett värde i att anlita städhjälp för att bland annat utföra löpande städning på ett kontor, på ett lager eller i en butik. Det innebär att man några dagar i veckan får hjälp med att hålla företagets lokaler skinande rena så att besökare, kunder och framför allt personal som arbetar i lokalerna ska få ökad trivsel. Företagen kan själv skräddarsy städtjänster som bland annat bestämma hur ofta städningen ska utföras, hur den ska utföras och beställa till extra tjänster, utöver standard-städprogram. Städföretag kan också erbjuda andra städtjänster till företag som flyttstädning, storstädning i samband med olika event och byggstädning.

 

Städning för bostadsrättsföreningar

För bostadsrättsföreningar kan städfirmor erbjuda städtjänster som städning i trapphus, tvättstugor och i andra gemensamma utrymmen. Det innebär att de som bor i fastigheten alltid har rent och fint i sina trapphus vilket ökar trivseln för de boende. Vi kan också åta oss andra typer av städtjänster som exempelvis städning av förråd, garage och andra lokaler som tillhör bostadsrättsföreningen.

 

Anlita städbolag för hemstädning

När du vill erhålla hjälp med städning hemma kan du anlita ett professionellt städbolag som utför löpande städning så ofta som du önskar. Du kan välja att få städat en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Städfirmorna har färdiga städprogram för hemstädning som innebär att de utför en grundlig städning av samtliga rum i bostaden. Det gör att du sedan själv enkelt kan hålla undan mellan städtillfällena. Om du har speciella städbehov eller om du vill att städningen ska utföras på ett speciellt sätt kan du själv välja att skräddarsy ditt städprogram för din bostad.

 

Storstädning hemma

Det kan finnas vissa tillfällen då en bostad behöver genomgå en storstädning som exempelvis då den har stått oanvänd under en längre tid eller inför en högtid. Då kan du beställa en storstädning av din bostad vilket innebär att samtliga rum men även vitvaror i bostaden blir grundligt städade. En storstädning är mycket likt en flyttstädning med den skillnaden att städningen utförs med möbler kvarstående i bostaden.

 

Flyttstädning

Att kunna överlåta städningen av den gamla bostaden till en städfirma när du ska flytta är en befrielse för många. Vid en flytt har man oftast väldigt fullt upp med packning, transport och att komma igång i den nya bostaden. Då kan det vara skönt att slippa tänka på det tunga arbetet med att städa också. Om du anlitar ett städbolag för din flyttstädning kan du vara säker på att städningen utförs ordentligt så att städningen kommer att bli godkänd av hyresvärden eller av de som ska flytta in i den gamla bostaden. Flyttstädning kan man oftast få ett fast pris på, vilket innebär att man vet vad städningen kommer att kosta innan den påbörjas. 

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!