Ska ni anlita ett städföretag för trappstädning? Jämför offerter hos oss!

När ni vill anlita ett städföretag för trappstädning i er fastighet bör du ta in offerter från flera lokala företag så att du kan jämföra offerter för att hitta den städfirma som kan erbjuda er den mest förmånligaste lösningen. Här kan ni läsa om hur ni jämför offerter för trappstädning.

Rena trapphus bidrar till ökad trivsel men även till att påverka människor till att behandla en ren omgivning mer varsamt, till skillnad mot i en smutsig miljö. Det innebär att om man håller rent och snyggt i gemensamma utrymmen kommer det på sikt bidra till minskad nedskräpning, klotter och mindre skadegörelse.

 

Vill ni få in flera offerter för trappstädning att jämföra? Klicka här! 


Öka trivseln för de boende med trappstädning

Många bostadsrättsföreningar och hyresrättsföreningar tänker ofta att de gemensamma utrymmena ska underhållas av de boende, som exempelvis en entré eller en tvättstuga. Detta fungerar oftast inte i längden och när smutsen väl börjar byggas på så tar de som vistas i utrymmena mindre hänsyn, eftersom det ändå redan är smutsigt. Att ha rent trapphus, tvättstuga och andra gemensamma utrymmen bidrar till ökad trivsel för de boende men också till mindre slitage på trappor och golv. Dessutom drar sig de flesta från att slänga skräp på skinande rena golv.

 

Vad ingår i en trappstädning?

I en trappstädning ingår vanligtvis sopning och fukttorkning av golv och trappsteg. Fukttorkning av ledstänger, fläckar på väggar, fönsterbrädor och element. I en hiss fukttorkas väggar och golv. Spegel och fönsterglas putsas. Nere i entrén rengörs entrémattor, skrapgaller och fönsterglas i porten putsas. Ska tvättstuga ingå så sopas och fukttorkas golven, vitvaror rengörs utvändigt, ludd-filter i torktumlare rengörs och papperskorgar töms.

 

Kompletterande städtjänster

Utöver det vanliga städprogrammet för trappstädning kan man också beställa till extra städtjänster, i samband med trappstädningen eller vid behov. Det kan exempelvis vara att man också vill få hjälp med städning av gården, fönsterputsning i gemensamma utrymmen, storstädning av källare, cykelrum, tvättstuga eller festlokal. 

 

Anlita ett städföretag för trappstädning

Om din bostadsrättsförening anlitar en städfirma för att utföra trappstädning kan ni själva bestämma hur ofta som ni vill få städningen utförd men även vad som ingår. Normalt har städföretag färdiga städprogram för trappstädning men detta kan skräddarsys helt utifrån era behov och önskemål. Vanligtvis kanske man har trappstädning 1 gång i veckan under sommarhalvåret medan man under vinterhalvåret städar 2-3 gånger i veckan. Detta eftersom de boende under vintern drar in stora mängder med sand, salt, snö och annan smuts i trapphuset, vilket leder till ökade slitningar på trapporna.

 

Jämför offerter då du anlitar ett städföretag

När ni vill anlita ett städföretag för trappstädning i er fastighet bör ni ta i offerter från flera företag. Hos Städexperter kan ni göra en kostnadsfri offertförfrågan och få upp till fem offerter från kvalitetsgranskade städföretag på er ort. Det innebär att ni slipper söka upp och kontrollera städföretagen själva utan istället kan lägga er tid på att jämföra offerter för att hitta det städbolag som kan erbjuda er den mest prisvärda lösningen för er trappstädning.

 

Så här jämför ni offerter

Genom att ni använder en offerttjänst som Städexperter för att erhålla offerter från flera företag så får alla företag samma underlag för sina offerter. Det innebär att det blir enklare för er att granska offerter så att ni kan jämföra dessa mot varandra.

Det är viktigt att jämföra uppgifter som bland annat leveransvillkor, betalningsvillkor, ansvarsförsäkringar, garantiåtaganden och vad som ingår i priset. Självklart ska du även jämföra priser som de olika företagen erbjudit er så att ni kan hitta det företag som erbjuder den bästa lösningen till det bästa priset.

 

Om Städexperter

Hos Städexperter kan du hitta all information som du behöver då du vill anlita en städfirma för att utföra städtjänster som trappstädning, hemstädning, storstädning, flyttstädning eller kontorsstädning.

Här finner du också en offerttjänst där du kan göra en kostnadsfri offertförfrågan och erhålla upp till fem stycken offerter från granskade städföretag i ditt närområde. Oftast får du svar redan inom några timmar och kan sedan enkelt jämföra offerter för att hitta det städföretag som har de bästa tjänsterna och det bästa priset.

 

Vi erbjuder gratis offerter från kvalitetsgranskade städföretag

När du söker efter städtjänster så kommer du snart att finna ut att det finns massor av städföretag att välja mellan. Då du vill få hjälp av en seriös städfirma kan du dock vända dig till oss på Städexperter som samarbetar med kvalitetsgranskade städföretag över hela Sverige. Det innebär att då du gör en offertförfrågan genom Städexperter så kommer du endast att få offerter från kontrollerade städföretag som uppfyller alla de krav som ska ställas på ett seriöst städbolag. Det gör att då du anlitar ett företag som erbjudit dig offert genom oss på Städexperter så kan du vara trygg med att arbetet kommer att utföras med högsta kvalitet. 

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!