Söker ni ett städföretag för er kontorsstädning? Jämför offerter hos oss!

Vill du arbeta på ett rent och väldoftande kontor kan du anlita ett städföretag som hjälper dig med din kontorsstädning. Ett rent kontor bidrar till ökad kreativitet och ökar samtidigt arbetsglädjen hos personalen. Här kan du läsa mer om att jämföra offerter för kontorsstäd.

Att få hjälp med städning på kontoret innebär många fördelar som bland annat att personalen kan ägna sig åt företagets kärnverksamhet istället för att tömma papperskorgar. Dessutom skapar ett välstädat kontor en större harmoni hos de som arbetar på kontoret samtidigt som kontoret ser bra ut om kunder kommer på besök.

 

Anlita städföretag för kontorsstädning

När du vill få professionell hjälp med din kontorsstädning kan du anlita ett städföretag som utför städning på kontoret exakt så ofta som du önskar. De flesta företag har färdiga städprogram för kontor men du kan också själv skräddarsy städningen för ditt kontor.

Utöver kontorsstädning kan du också anlita en städfirma då du behöver hjälp med storstädning eller flyttstädning. När du anlitar en städfirma så utförs arbetet av yrkeskunniga och erfarna städare och med miljövänliga rengöringsmedel. Det innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt och med ett perfekt resultat.

 

Detta ingår vanligtvis vid kontorsstädning

  • Dammsugning av alla golv, golvmattor och våttorkning.
  • Avtorkning av karmar, lister, fönsterbrädor, armatur, element och strömbrytare.
  • Avtorkning av väggar, skrivbord, stolar, hyllor och elektronik där det finns fria ytor.
  • Tömning av papperskorgar.
  • Putsning av fönster som exempelvis innerväggar med fönsterpartier och fönsterdörrar.
  • Städning på toaletter och i badrum. Här torkas golv och väggar av, alla vitvaror rengörs, avloppsbrunn, synliga rör och ventiler rengörs. Speglar och kranar putsas.
  • I köket så torkas alla skåp och vitvaror av utvändigt, mikrovågsugn, spis och kaffemaskin rengörs, diskning, diskbänk och utrymmet under diskbänken rengörs och hushållssopor slängs. Utöver det så rengörs alla fria ytor på golv, väggar, bord och stolar.

 

Vid behov kan du vanligtvis även beställa till ytterligare tjänster som exempelvis fönsterputsning, blomvattning, enklare trädgårdsskötsel, påfyllning av förbrukningsvaror eller tvätt av mattor.

 

Kostnaden för kontorsstädning

När du anlitar ett städföretag för din kontorsstädning får du vanligtvis betala per timme. Du kan också få ett fast pris för kontorsstädning om det finns ett fast städprogram. Kostnaden för kontorsstädning varierar en del beroende på hur omfattande städning du önskar.

Genom att specificera dina önskemål och ta in offerter från flera städföretag kan du enklare finna den städfirma som kan erbjuda dig den mest förmånligaste lösningen.

 

Jämför offerter för din kontorsstädning

När du ska anlita en städfirma för kontorsstädning kan du använda dig av offerttjänsten hos oss på Städexperter. Här kan du göra en kostnadsfri offertförfrågan och få offerter från flera företag på din ort. Det gör att du har ett bra underlag så att du kan jämföra offerter. När du jämför offerter bör du granska varje företags leveransvillkor, betalningsvillkor, garantiåtaganden och även priset så att du kan hitta den städfirma som har de bästa villkoren och det bästa priset.

 

Om Städexperter

Städexperter är en webbsajt som vänder sig till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som vill få hjälp med hemstädning, kontorsstädning eller flyttstädning. Här kan du finna all information du behöver då du planerar att anlita ett städföretag.

Städexperter har också en offerttjänst där du kan göra en kostnadsfri offertförfrågan och få upp till fem stycken offerter från kvalitetsgranskade städföretag på din ort. Oftast får du svar redan inom några timmar och därefter kan du enkelt jämföra offerter för att hitta det städbolag som kan erbjuda dig den bästa lösningen och det bästa priset.

 

Få offerter från kvalitetsgranskade städfirmor

Städexperter har ett samarbete med städföretag över hela Sverige. Det innebär att du har möjlighet att erhålla offerter från lokala städbolag i ditt närområde. Samtliga städföretag som är registrerade hos oss på Städexperter är kvalitetskontrollerade så att de uppfyller alla de krav som ska ställas på ett seriöst städföretag.

 

Bland annat kontrollerar vi att företagen har f-skattesedel, har en ordnad ekonomi, har kvalificerad personal och att de har fått goda omdömen från tidigare kunder. Det innebär att då du anlitar ett städföretag som lämnat en offert genom Städexperter så kan du vara trygg med att det är ett kompetent företag som utför arbetet. 

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!