Spar tid & pengar - anlita granskade städfirmor för flytt och städ

När du söker efter en seriös städfirma för flytt och städ kan du använda dig av vår offerttjänst för att erhålla upp till fem offerter från kvalitetsgranskade företag på din ort, kostnadsfritt. Då vet du att arbetet kommer att utföras professionellt och med ett förstklassigt resultat.

Att städa är något som alla som har en bostad eller ett kontor behöver göra löpande för att skapa trivsel. Hemma kanske man väljer att städa själv i den mån man har tid och ork medan på ett kontor så kanske medarbetarna tar på sig städansvaret, vilket tar fokus från deras verkliga arbetsuppgifter. Att anlita en städfirma för att ta hand städningen behöver inte vara speciellt kostsamt. Samtidigt sparar man själv betydande med tid som man kan göra något roligare eller viktigare med än att städa. För privatpersoner finns möjlighet att använda RUT-avdrag vilket innebär att städföretaget drar av 50 % av sina arbetskostnader direkt på fakturan.

 

Anlita granskade städfirmor för flytt och städ

När du ska anlita en städfirma för att utföra städning hemma eller på ett kontor är det viktigt att välja en seriös städfirma som har utbildad personal. Det innebär att du vet att arbetet utförs korrekt och enligt gällande branschregler. 

Det är också viktigt att företaget innehar F-skattesedel, vilket är ett krav om du ska använda dig av RUT-avdraget som privatperson. Utöver det ska företaget inneha nödvändiga försäkringar, om olyckan skulle vara framme vid en städning. Ett städföretag bör också lämna trygga garantier, så att du har möjlighet att få bitar du är mindre nöjd med åtgärdade.

 

Använd vår offerttjänst gratis

Städexperter.se erbjuder en offerttjänst som vänder sig till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som söker hjälp med flytt och städ. Här kan du beställa offerter och få svar från upp till fem kvalitetsgranskade städfirmor på din ort, oftast redan inom några timmar. Det innebär att du själv slipper leta upp och kontrollera städfirmor innan du begär in offerter då vi redan har gjord det arbetet åt dig. Istället kan du lägga din tid på att jämföra de offerter du har fått för att hitta den städfirma som kan erbjuda dig de mest förmånligaste villkoren och priset för din städning.

 

Kvalitetsgranskning av företag

Städexperter.se samarbetar med ett flertal städfirmor runt om i Sverige. Genom vårt samarbete hjälper vi företag att hitta kunder lokalt samtidigt som vi kan erbjuda offerter från städfirmor på din ort. 

Innan vi registrerar ett företag i vår tjänst utför vi en kontroll av företaget. Detta så att företaget dels uppfyller alla kriterier som man ska ställa på en städfirma och dels så att du slipper utföra kontroller själv, vilket kan vara både krångligt och tidskrävande. Vi kontrollerar att företagen har F-skattesedel och en ordnad ekonomi. Vi kontrollerar också att företaget har utbildad personal som utför arbetet enligt gällande branschregler. Det gör att du kan vara trygg då du anlitar en städfirma genom städexperter.se.

 

Hitta den bästa städfirman för flytt och städ

Jämför offerter som du erhåller från städexperter.se så att du kan hitta det företag som erbjuder dig de bästa villkoren. Du får upp till fem stycken offerter från lokala företag genom vår tjänst vilket innebär att du får ett bra underlag att jämföra mellan. Det som är viktigt att kontrollera är företagens garantiåtaganden, priset för tjänsten, leveransvillkor och betalningsvillkor. När du hittat det företag som kan erbjuda dig de bästa villkoren och ett förmånligt pris så kan du acceptera offerten direkt till företaget. Är det så att du inte är nöjd med någon av offerterna får du naturligtvis tacka nej till samtliga offerter. Vår offerttjänst är kostnadsfri samtidigt som du inte förbinder dig för något genom att beställa offerter för städtjänster.

 

Vi erbjuder offerter för många typer av städtjänster

Hos städexperter.se kan du beställa städoffert för olika former av städtjänster som exempelvis hemstädning, storstädning, flyttstädning eller kontorsstädning. Nedan får du mer information om de olika städtjänsterna.

 

Hemstädning

Om du vill frigöra mer tid samtidigt som du vill skapa en större trivsel hemma kan du anlita en städfirma som utför hemstädning i ditt hem. Städfirmorna har erfaren personal som är vana att städa i hem vilket gör att de har en stor servicekänsla, visar hänsyn och är pålitliga. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha hemstädning, en gång per vecka, varannan vecka, en gång per månad eller så ofta som du själv önskar. Alla städfirmor har ett program för hemstädning där du får hela bostaden grundligt städad. Du kan dock beställa till ytterligare tjänster om du har fler behov.

 

Storstädning

Ibland kan det krävas en ordentlig storstädning av ens hem, kanske efter semestern, inför julen eller om lägenheten stått tom ett tag. Då kan du anlita en städfirma för att utföra en storstädning av ditt hem. En storstädning är en omfattande städning som innebär att hela bostaden rengörs, även vitvaror, under badkar, avlopp och spisen.

 

Flyttstädning

När du ska flytta har du säkerligen en hel del saker att tänka på som exempelvis packning, transporter till nya bostaden och där påbörja uppackningen. Då kan det vara tryggt att överlåta flyttstädningen till en professionell städfirma som utför en grundlig städning av din gamla bostad så att städningen blir godkänd. Det gör att du kan släppa alla tankar på den gamla bostaden och istället fokusera på att komma igång i den nya bostaden.

 

Kontorsstädning

Har ditt företag kontor kan du anlita en städfirma som utför kontorsstädning så att du själv eller dina medarbetare istället kan fokusera på företagets kärnverksamhet. Ett städat kontor bidrar till ökad trivsel för medarbetarna samtidigt som det också ökar medarbetarnas kreativitet. Du bestämmer själv hur ofta du vill få kontoret städat och vad som ska ingå i städningen.

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!