Vad ingår vid en flyttstädning?

När du anlitar ett professionellt städföretag för din flyttstädning kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt vilket borgar för att din flyttstädning kommer att bli godkänd. För bästa pris för din flyttstädning kan du kostnadsfritt begära in upp till fem offerter från pålitliga städbolag hos städexperter.se.

Att flytta till en ny bostad är ofta en ganska omfattande process som tar mycket tid och energi. Först behöver du packa ned allt bohag i gamla bostaden, flytta detta till den nya bostaden och sedan packa upp i den nya bostaden. När du väl har lämnat den gamla bostaden med ditt bohag och kommit till den nya bostaden kan du säkert tycka att det vore skönt att slippa tänka på flyttstädningen i den gamla bostaden. För en rimlig kostnad kan du anlita en pålitlig städfirma som utför flyttstädningen åt dig.

 

Att anlita en städfirma

En flyttstädning är ett krävande arbete som innebär en total rengöring från golv till tak och av all inredning. Samtidigt finns också risken att om du städar själv så kan du få nedslag på städningen vilket innebär att de nya hyresgästerna kanske anlitar en städfirma som du åker på att betala. Om du istället anlitar en professionell städfirma som utför din flyttstädning så kan du erhålla garantier för att städningen kommer att godkännas. Samtidigt får du mer tid över till att komma igång i din nya bostad istället.

 

Vad ingår i en flyttstädning

En flyttstädning påbörjas först efter att bostaden är helt tömd på möbler och annat bohag. I en flyttstädning så anskaffar städföretaget de rengöringsmedel som ska användas och tillhandahåller med den utrustning som städningen kräver. Städföretaget forslar även bort städavfall från bostaden efter städning. Nedan följer en specifikation på vad som normalt ingår i en flyttstädning.

 

Flyttstädning - Detta görs i samtliga rum

 • Dammsugning av golv
 • Fukttorkning av golv
 • Avtorkning av väggar
 • Avtorkning av karmar, dörrar, fönsterbrädor, socklar, lister och element
 • Rengöring av strömbrytare och eluttag
 • Fönsterputsning

 

Flyttstädning - Tillägg kök

 • Avtorkning av skåp, lådor, diskbänk, kakel, kranar och utrymme under diskbänk
 • Avtorkning av alla vitvaror som kyl, frys och mikrovågsugn
 • Rengöring av spisfläkt
 • Rengöring av spis, även under och bakom spisen samt i ugnen

 

Flyttstädning - Tillägg badrum/toalett

 • Rengöring av alla vitvaror som toalett, handfat, badkar och duschkabin
 • Rengöring under badkar
 • Avtorkning av kakel och klinkers
 • Avtorkning av kranar, slangar och rengöring av avlopp
 • Rengöring av eventuell fläkt

 

Om din bostad har en tillhörande vindsutrymme, källarförråd, uteförråd eller garage kan vi mot tillägg även utföra städning i dessa utrymmen i samband med flyttstädningen.

 

Begär in offerter för din flyttstädning

Städexperter.se erbjuder företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar möjligheten att använda vår offerttjänst för att hitta den bästa städfirman för sin flyttstädning. Genom att fylla i ett formulär på vår hemsida, där du anger uppgifter om din bostad, kan du erhålla upp till fem stycken offerter från seriösa städföretag på din ort, utan kostnad. Det gör att du enkelt kan jämföra offerter för att hitta den städfirma som kan erbjuda dig det bästa priset och de bästa villkoren. Du förbinder dig inte för något då du erhåller offerter genom städexperter.se utan om du inte är nöjd med offerter kan du förstås tacka nej till dessa, utan motivering.

 

Kvalitetsgranskade städbolag

Städexperter.se tillhandahåller en offerttjänst i samarbete med ett flertal städbolag runt om i Sverige. Det innebär att när du behöver städtjänster kan du enkelt begära in och få upp till fem offerter från kvalitetsgranskade städföretag på din ort. Alla företag som lämnar offerter genom vår offerttjänst är kontrollerade av oss på städexperter.se. Det innebär att vi utfört kontroller så att företagen har utbildad städpersonal,  innehar F-skattesedel och har en god ekonomi. Det betyder att vi redan har kontrollerat de företag som lämnar offerter till dig vilket gör att du istället kan lägga din tid på att jämföra offerter för att finna den bästa lösningen för din flyttstädning. 

Få upp till 5 offerter från pålitliga städföretag i ditt område, kostnadsfritt!